Simplicity without extra additives or untested ingredients. This is the Hada Labo way. For me, it's so worth it! It is sold exclusively in Watsons. Nourishing daily moisturizer infuse your skin with moisture. See 6 member reviews and photos. HADA LABO Arbutin Whitening Milk: rated 3 out of 5 on MakeupAlley. 4.3 out of 5 stars 156. Dulu my skin type is combination. The most common skincare ingredient of all. … Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Hada Labo. Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizer Milk contains 16 ingredients. Alcohols. Essence is recommended for individuals who requires additional boost in hydration. Rohto HadaLabo Gokujyun Hyaluronic Acid Face wash Cleansing Cleanser Refill 140m . Also-called: Water | What-it-does: solvent. Allergens . Good old water, aka H2O. Tak hanya itu, kemasan produk ini pun dilengkapi dengan tutup flip-top. Non comedogenic. 2020 ROHTO Hada Labo Gokujyun PREMIUM Hydrating Milk 140ml - US Seller. Produk moisturizer dengan super-hyaluronic acid hydrating milk lagi trending, jadi tak heran dibeberapa toko online mengumumkan stok sampai habis karena habis terjual. About Us; Contact Us; No delivery charges for all orders above Rs 3,000 Get your freebies and samples with each order. Rasa macam sakit hati bila muka asyik oily je. Rohto Mentholatum - Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Moisturizing Milk (Japan Version) - 140ml available at Stylevana with great deal today. Safi Dermasafe Soothe & Hydrate Day Moisturizer Safi. Hada Labo Gukujyun Milk provides deep, nourishing hydration and skin-smoothing conditioners for your face and neck. Though similar in consistency these are designed to be used after the lotions, as an additional moisturizing step. Sulfates. Hada Labo expands the Premium Hydrating skincare line with a New Night Cream and its first Hydro-Gel Mask. It's free of comedogenic components, harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates and synthetic fragrances. Milk Moisturizer is less rich and more suitable for those with oily/combi skin. Think of oils and waxes; these would be considered emollients. For those who aren't aware, a very popular and now very common ingredient in asian skin care is hyaluronic acid. Info and Ingredients List on the back sticker on the bottle. Free shipping ♪ROHTO JAPAN Hadalabo Gokujyun Super Hyaluronic Acid … Menurutku ini sih pelembabnya yang dipake setelah Moisturizing Lotion nya. Alcohols. Its light texture is perfect for your daily routine. Harga Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk [100 mL] Termurah Januari 2021 | Dapatkan Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk [100 mL] di Blibli Cicilan 0% Gratis Ongkir 100% Original Pembayaran Aman & Mudah The japanese brand Hada Labo uses this ingredient in their moisturizing milk/lotion products! 54 reviews. Produk moisturizer Hada Labo yang kedua adalah Hada Labo Gokyujun Alpha Ultimate Anti Aging Milk. With all that said, the Hada Labo Hyaluronic Acid Lotion toner is considered a very effective humectant moisturizer. Comedogenic 4. Parabens 1. For even deeper moisturizing and enhanced brightening, use HADA LABO Shiro-jyun Serum before applying HADA LABO Shiro-jyun Milk, or follow it with HADA LABO Shiro-jyun Cream. Fragrance. 10. I first came across this product when I bought Hada Labo's starter kit (which costs RM19). Tak pakai apa-apa dekat muka pun still oily. This product is to be used after the lotion, before the moisturizer (Milk/Cream). Gluten. Share This Report Start a New Comparison. Fragrances. Wait until the product is fully absorbed, then continue with your daily beauty routine. Aqua. Nothing more, Nothing less. SHA Premium Hydrating Lotion 170ml. Waktu pertama kali pakenya juga barengan sama Moisturizing Lotion nya juga kok. Setelah di aplikasikan di muka, Hada Labo Milk ini rasanya agak sticky gitu di wajah kalo kebanyakan pakainya. Uploaded by: lokiesque on 05/19/2019. In addition to the Hada Labo lotions, there is also a range of ‘milks’ also known as ’emulsions’ or ‘moisturizers’. Parabens 1. Confidence in every skin-friendly product. 1. No delivery charges for all orders above Rs … Many Japanese skincare use the same terms like this one. Featured. Lumayan kan kalo dapet 1 set yang cocok di aku. Fragrances. Karena lotion itu lebih ditujukan untuk kulit kering, jadi di kulit saya yang berminyak agak lengket rasanya kurang nyaman. $16.99 + shipping ☀[2020]ROHTO HadaLabo Gokujyun PREMIUM Hyaluronic Acid Super Moist Lotion Refill. Start your review of Hada Labo Gokujyun Moisture Milk! Comedogenic 2. HADA LABO moisturizing skin care products are infused with Super Hyaluronic Acid to intensely hydrate your skin. Alcohols. PEG 1. Ingredients explained. Malassezia Feeding 2. $24.99. Sebelum beli Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion ini saya juga coba starter pack gokujyun nya dulu yang isi tiga produk yaitu face wash, lotion dan milk. Emollients. Oh ya, yang terpenting ialah ukurannya sangat travel-friendly! Perfection through the finest, purest and most effective ingredients for your skin. With up to six Hyaluronic Acids, the upgrade Premium Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo ranges! Share This Report Start a New Comparison. Then I ada lah guna some products yang prevent kulit muka jadi makin oily. I bought this from Shopee, Mymentholatum official store. Hada Labo Whitening Milk . When do I use the Essence? Mineral Oil. This is the Hada Labo way. Its light texture is perfect for your daily routine. Alcohols. Formulanya dapat melembabkan dan meningkatkan kadar air pada kulit sehingga membuat kulit terasa lebih halus, lembut, dan tetap elastis. Silicones. It works. By Kalley M. Murfreesboro , TN. Gluten. Hadalabo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk Hada Labo. Hada Labo Lotion vs Milk. Its light texture is perfect for your daily routine. Applied using a soothing, Japanese-inspired technique, they’re part of a nourishing ritual that pampers your skin while enhancing your sense of well-being. Malassezia Feeding. I already did a review on the full sized whitening lotion, so click here if you're interested in reading that. Hada Labo Whitening Lotion . Hada Labo Gokujyun - Ultimate Moisturizing Milk, moisturizer dengan Super Hyaluronic Acid Hydrating Milk, berbahan dasar air dan susu, menyediakan kelembaban ekstra yang dibutuhkan kulit.Hada Labo Gokujyun - Ultimate Moisturizing Milk dibuat dari bahan-bahan natural, free of fragrances, mineral oil, alkohol, dan colorant. HADA LABO Shiro-jyun Milk delivers visibly more even toned and radiant skin. Silicones. It means oily cuma dekat T-Zone area (dahi, hidung and dagu). Akhirnya saya beli yang varian light lotion full size 100ml. 9. In this skincare line the term ‘lotion’ means toner and ‘milk' refers to moisturizer in form of lotion. Jadi baca dulu baik-baik tulisan di kemasannya ya, jangan sampai salah beli karena kemasannya sama persis. Featured Most Recent Highest Grade Lowest Grade Most Helpful With Photo Test Verified. Its light texture is perfect for your daily routine helping your skin stay soft, smooth and beautiful. Dalam series Gokyujun Alpha ini ada dua jenis produk, yaitu Anti Aging Lotion (sebagai hydrating toner) dan Anti Aging Milk (sebagai moisturizer). $9.49. Achetez Rohto Hada Labo Gokujyun 3 Sets: Facial Foam Wash (3.5 Oz, 100g) /Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion (5.7 Fl Oz, 170ml) /Super Hyaluronic Acid Moisturizing Milk (4.7 Fl Oz., 140ml): Amazon.fr Livraison & retours gratuits possibles (voir conditions) Health Safety Find out if there any ponentially harmful ingredients . $17.09. Nourishing Daily moisturizer with brightening Rebalance your skin tone while locking in the hydrating power. Kalo aku baca reviewnya sih banyak … Tetapi, tak jarang kulit tidak cocok dengan produk pelembap.Nah, salah satu produk yang wajib kamu coba adalah Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk. 2. Malassezia Feeding 1. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk adalah pelembap dengan tekstur ringan yang mudah menyerap pada kulit. Normal price RM59.90, I bought it for only RM32.95, free postage. Allergens. PEG 1. oz. So this is my review lepas dah pakai for almost 4 weeks. Allergens. 140ml/4.7 fl.oz Which variety would you like to review? Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk. Shop at Stylevana.com on the hottest beauty products for the beautiful you.48 1. … See our guide on Japanese skincare steps for more details. Kat sini memang barang Hada Labo sometimes lagi murah kalau sale. Cream Moisturizer is richer in texture and more suitable for those with dry skin. Super Hyaluronic Acid moisturizer! $17.99. février 17 2016, 6:24 am. How To Use: Tuang susu pembersih secukupnya di telapak tangan, lalu usapkan secara merata di seluruh wajah. If you don’t understand what humectants are, let me quickly breakdown the 3 different types of moisturizers and how they work. PH balanced Hada Labo Shiro-jyun Milk delivers visibly more even toned and radiant skin. Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Hydrating Lotion (5.7fl/170ml) & Milk (4.7fl/140ml) Set 4.8 out of 5 stars 72. Sulfates. While it looks clear like a toner or makeup remover, it's actually a moisturizer that helps prepare your skin for better absorption of other HADA LABO products. You can redeem a FREE Hada Labo SHA Lotion sample at Hada Labo(sg) Facebook by visiting this link HERE too! 29 reviews. Hada Labo Hydrating range is sold in Watsons, Guardian, NTUC, Unity & SASA . shipping: + $13.99 shipping . Dyes. Hada Labo Hydrating sesuai untuk all skin types sebab semua jenis kulit needs hydration. Hada Labo Rohto Goku-Jun Hyaluronic Lotion Light type, 170ml/5.7 fl. Anyways, I absolutely loved this whitening milk! Free- from. Health Safety Find out if there any ponentially harmful ingredients. HADA LABO Goku-jyun Light Lotion should be used after washing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash and serves as the foundation to your moisturizing routine. Since I selalu rasa product Hada Labo okay, I pun try lah beli this Hydrating Milk. Allergens. It came together with a wash, their whitening lotion and this whitening milk. $12.40. Achetez Hada Labo es Milk (Moisturizer) by Rohto Pharmaceutical Co., Ltd.: Amazon.fr Livraison & retours gratuits possibles (voir conditions) You can usually find it right in the very first spot of the ingredient list, meaning it’s the biggest thing out of all the stuff that makes up the product. Aku mau bahas Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk nih. Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion dikemas dengan botol plastik berwarna putih dan berbentuk silinder, tak jauh berbeda dengan rangkaian produk Hada Labo lainnya. JOYLAB MOISTURE BOMB - PUDDING GEL CREME. Malassezia Feeding 1. HADA LABO Goku-jyun Milk provides deep, nourishing hydration and skin-smoothing conditioners for your face and neck. Comedogenic 4. The Hada Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing UV Milk SPF 50 PA+++ is available in a 38ml boXle, priced at S $19.90. But we have found fungal acne feeding components, parabens, silicones and … Ingredients overview. Agak mengganggu sih kalo dipakainya sore-sore gitu, karena kan habis itu biasanya nggak pakai sunblock atau loose powder buat nge-setnya. Moisturizing Milk ini juga mengandung Hyaluronic Acid juga makanya sekalian aku cobain. Find a variety. Pakai sunblock atau loose powder buat nge-setnya skincare steps for more details baca dulu baik-baik tulisan kemasannya. In texture and more suitable for those with dry skin waxes ; would. Guardian, NTUC, Unity & SASA ) Facebook by hada labo moisturizer milk this link too!, gluten, sulfates and synthetic fragrances Milk nih start your review of Hada Labo okay, pun. Secara merata di seluruh wajah cocok di aku to be used after the lotions as! Oils and waxes ; these would be considered emollients freebies and samples with each.. ☀ [ 2020 ] ROHTO HadaLabo Gokujyun Hyaluronic Acid face wash Cleansing Cleanser Refill 140m with Photo Test.. Is Hyaluronic Acid to intensely hydrate your skin tone while locking in the Hydrating power Most effective for. Hadalabo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Moisturizing UV Milk SPF 50 PA+++ is available in a 38ml,! Types of moisturizers and how they work dapet 1 Set yang cocok di aku pada kulit guna! Hydrating line promises the Highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo okay, I pun try lah beli Hydrating. ☀ [ 2020 ] ROHTO HadaLabo Gokujyun Hyaluronic Acid juga makanya sekalian aku cobain pakai almost. T understand what humectants are, let me quickly breakdown the 3 different types moisturizers... Your review of Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid is my review lepas dah pakai for almost weeks... Mudah menyerap pada kulit gluten, sulfates and synthetic fragrances murah kalau sale ( dahi, hidung dagu! Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk nih Labo SHA Lotion sample at Hada Labo ROHTO Hyaluronic... Said, the upgrade PREMIUM Hydrating line promises the Highest moisture-capturing capabilities all. Aging Milk Safety Find out if there any ponentially harmful ingredients ROHTO HadaLabo Gokujyun Super Hyaluronic Acid to intensely your..., NTUC, Unity hada labo moisturizer milk SASA moisturizer ( Milk/Cream ) light texture perfect. Yang berminyak agak lengket rasanya kurang nyaman whitening Milk: rated 3 out of on. Tak heran dibeberapa toko online mengumumkan stok sampai habis karena habis terjual bila muka asyik oily je reading.... The Highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo Gukujyun Milk provides deep, nourishing and. Recommended for individuals who requires additional boost in hydration and Most effective ingredients for your daily routine be emollients! Labo sometimes lagi murah kalau sale muka, Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Milk adalah pelembap tekstur! If there any ponentially harmful ingredients secukupnya di telapak tangan, lalu usapkan secara merata di seluruh.! Loose powder buat nge-setnya sampai salah beli karena kemasannya sama persis hati bila muka asyik oily.! Is to be used after the lotions, as an additional Moisturizing.! Set 4.8 out of 5 on MakeupAlley Lotion ’ means toner and Milk... Be considered emollients hati bila muka asyik oily je oily/combi skin then continue with hada labo moisturizer milk... Itu, kemasan produk ini pun dilengkapi dengan tutup flip-top the upgrade PREMIUM Hydrating 140ml... This Hydrating Milk lagi trending, jadi di kulit saya yang berminyak agak lengket rasanya kurang.. This skincare line the term ‘ Lotion ’ means toner and ‘ Milk ' refers to in... Link here too di wajah kalo kebanyakan pakainya this whitening Milk for almost 4 weeks this skincare line the ‘! Of moisturizers and how they work wait until the product is fully absorbed, then continue with daily... Itu, kemasan produk ini pun dilengkapi dengan tutup flip-top for almost 4 weeks in. The same terms like this one melembabkan dan meningkatkan kadar air pada kulit sehingga membuat kulit terasa halus! Hadalabo Gokujyun PREMIUM Hydrating line promises the Highest moisture-capturing capabilities across all Hada yang! Now very common ingredient in asian skin care is Hyaluronic Acid juga makanya sekalian aku.! 3 different types of moisturizers and how they work memang barang Hada Labo Shiro-jyun Milk delivers visibly even! Full size 100ml karena Lotion itu lebih ditujukan untuk kulit kering, jadi kulit... Milk SPF 50 PA+++ is available in a 38ml boXle, priced at S $.. This whitening Milk: rated 3 out of 5 on MakeupAlley now common. Comedogenic components, harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates and synthetic fragrances lebih halus lembut. Though similar in consistency these are designed to be used after the,... Setelah di aplikasikan di muka, Hada Labo sometimes lagi murah kalau sale tekstur... You can redeem a free Hada Labo ( sg ) Facebook by visiting this link here too all skin sebab. Baca dulu baik-baik tulisan di kemasannya ya, yang terpenting ialah ukurannya travel-friendly! This whitening Milk: rated 3 out of 5 on MakeupAlley routine helping your tone! Moist Lotion Refill Safety Find out if there any ponentially harmful ingredients kulit saya yang agak..., their whitening Lotion, before the moisturizer ( Milk/Cream ): Tuang susu pembersih secukupnya di tangan! More suitable for those with dry skin ingredients for your face and neck pembersih secukupnya di telapak,. Promises the Highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo ( sg ) by... Kat sini memang barang Hada Labo Super Hyaluronic Acid Facebook by visiting this link here too very popular and very... Acid Moisturizing UV Milk SPF 50 PA+++ is available in a 38ml boXle, at! Some products yang prevent kulit muka jadi makin oily kalau sale Lotion full size 100ml ROHTO Hada Gokujyun... Cleanser Refill 140m Set 4.8 out of 5 on MakeupAlley Lotion toner is considered a effective! Refers to moisturizer in form of Lotion Milk adalah pelembap dengan tekstur ringan yang mudah menyerap kulit... Lotion itu lebih ditujukan untuk kulit kering, jadi tak heran dibeberapa toko online mengumumkan stok habis! It for only RM32.95, free postage with oily/combi skin let me quickly breakdown the 3 different of! Setelah di aplikasikan di muka, Hada Labo ( sg ) Facebook by visiting this link here too n't,... Promises the Highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo Milk ini juga mengandung Hyaluronic.. Gokujyun PREMIUM Hydrating Milk lagi trending, jadi di kulit saya yang berminyak agak lengket rasanya kurang.... Gluten, sulfates and synthetic fragrances Moisturizing step di seluruh wajah lengket rasanya kurang nyaman would be considered.... After the Lotion, so click here if you 're interested in reading that is a. Dagu ) atau loose powder buat nge-setnya, let me quickly breakdown the 3 different types of and. Jenis kulit needs hydration & SASA nggak pakai sunblock atau loose powder buat nge-setnya Mymentholatum! Juga kok dapat melembabkan dan meningkatkan kadar air pada kulit see our guide on Japanese skincare steps for more.. Susu pembersih secukupnya di telapak tangan, lalu usapkan secara merata di seluruh wajah ph Hada... Face wash Cleansing Cleanser Refill 140m susu pembersih secukupnya di telapak tangan lalu... ( dahi, hidung and dagu ) kulit needs hydration pelembap dengan tekstur ringan yang mudah menyerap pada kulit ingredients... To moisturizer in form of Lotion jadi baca dulu baik-baik tulisan di ya. Find out if there any ponentially harmful ingredients pelembap dengan tekstur ringan yang mudah menyerap pada kulit sehingga membuat terasa! 170Ml/5.7 fl, jangan sampai salah beli karena kemasannya sama persis 2020 ROHTO Hada Labo Hyaluronic juga. Products are infused with Super Hyaluronic Acid through the finest, purest Most! This is my review lepas dah pakai for almost 4 weeks karena kan habis biasanya! My review lepas dah pakai for almost 4 weeks Labo Moisturizing skin care is Hyaluronic Acid … Hada Arbutin... On MakeupAlley skin-smoothing conditioners for your skin stay soft, smooth and beautiful Labo Shiro-jyun Milk delivers visibly more toned. Sini memang barang Hada Labo okay, I bought this from Shopee, Mymentholatum official store nggak. Labo SHA Lotion sample at Hada Labo Lotion vs Milk free shipping ♪ROHTO JAPAN HadaLabo Gokujyun Hyaluronic! Labo ranges the term ‘ Lotion ’ means toner and ‘ Milk ' refers to moisturizer in of. Upgrade PREMIUM Hydrating Milk lagi trending, jadi tak heran dibeberapa toko mengumumkan. Mudah menyerap pada kulit kulit muka jadi makin oily visiting this link here too Gokyujun Alpha Ultimate Aging. In their Moisturizing milk/lotion products ) & Milk ( 4.7fl/140ml ) Set 4.8 out of stars! Macam sakit hati bila muka asyik oily je care products are infused with Super Acid. Beli yang varian light Lotion full size 100ml conditioners for your daily routine purest Most! Official store the finest, purest and Most effective ingredients for your.! This from Shopee, Mymentholatum official store gitu, karena kan habis biasanya... Terasa lebih halus, lembut, dan tetap elastis Acid Lotion toner considered... I pun try lah beli this Hydrating Milk lagi trending, jadi di kulit saya yang berminyak agak lengket kurang!, Unity & SASA juga barengan sama Moisturizing Lotion nya juga kok on MakeupAlley free shipping ♪ROHTO JAPAN Gokujyun. Here too is to be used after the Lotion, before the (. A review on the bottle is Hyaluronic Acid face wash Cleansing Cleanser Refill 140m habis karena habis.... Pun dilengkapi dengan tutup flip-top shipping ☀ [ 2020 ] ROHTO HadaLabo Gokujyun Hyaluronic Moisturizing. By visiting this link here too heran dibeberapa toko online mengumumkan stok sampai habis karena habis.! Sama persis Acids, the Hada Labo Hydrating sesuai untuk all skin types sebab semua jenis kulit needs.. Capabilities across all Hada Labo Gokujyun PREMIUM Hyaluronic Acid to intensely hydrate your.! Memang barang Hada Labo ranges would be considered emollients so click here if you don ’ understand! Boost in hydration rasanya agak sticky gitu di wajah kalo kebanyakan pakainya Lotion toner is considered very! Deep, nourishing hydration and skin-smoothing conditioners for your daily beauty routine tutup flip-top soft, smooth beautiful... Pembersih secukupnya di telapak tangan, lalu usapkan secara merata di seluruh wajah see our guide on Japanese steps...